שיפודי ירקות וטופו ליום העצמאות
מאת: המתכון באדיבות חלי ממן, מייסדת רשת תמיכה לאורח חיים בריא
זמן קריאה: < 1 דקה
הגיע הזמן שה"על האש" המסורתי יהפוך להיות הרבה יותר בריא.
הנה שיפודי טופו נהדרים שהם חגיגה אמיתית של ויטמינים וטעמים.
למתכונים של שיפודי בריאות נוספים:
שיפודי ג'ק פרוט על טורטיית עדשים
מתכון שיפודי ירקות וטופו
מצרכים
שיפודי עץ שהושרו במים
חבילת טופו (250 גרם)
10 פטריות
חצי חציל
קישוא
זוקיני
פלפל אדום
בצל גדול
לרוטב:
שן שום
2 כפיות שמן שומשום
כוס רוטב סויה
כפית דבש או סילאן
הוראות הכנה
מערבבים בקערה את המצרכים לרוטב.
מחממים את הגריל או תנור בתכנית גריל לחום המקסימלי.
חותכים לקוביות בגודל 2 סנטימטר את הטופו ואת הירקות (מלבד הפטריות, אותן חוצים לחצי).
מוסיפים הכל לקערת עם הרוטב ומערבבים.
משפדים את הירקות והטופו על השיפודים, כך שיהיה מגוון טעמים בכל שיפוד וצולים.
הערה: מי שרוצה יכול להשרות את הטופו ברוטב קצת יותר זמן מראש לספיגה טובה יותר של הטעמים