קינוח שוקולד מלכותי
מאת: אביבית אבירם
- תוכנית המלוכה
חייבים מתוק? קבלו את המתכון לקינוח הדגל של תוכנית המלוכה שלי.
ניתן לנשנש ממנו עד 4-5 יחידות, בלי ייסורי מצפון, כל יום.
אני ממליצה להכין מראש, להקפיא ולצרוך במשך 4 שבועות.
למתכונים נוספים מתוכנית המלוכה של אביבית:
קרפ פירות יער ושוקולד ב-5 דקות הכנה
מתכון לקינוח שוקולד מלכותי
מצרכים:
100 גרם שוקולד מריר (85% לפחות)
150 גרם חמוציות, ללא תוספת סוכר
25 גרם שקדים טבעיים
10 גרם שבבי קוקוס טבעיים
10 גרם פולי קקאו בגריסה גסה
כפית (3 גרם) שמן קוקוס
הוראות הכנה:
קוצצים גס את השקדים והחמוציות, מניחים בקערה ומוסיפים את פולי הקקאו ושבבי הקוקוס.
ממיסים את השוקולד במיקרו עם כפית של שמן קוקוס (הקפידו לעשות זאת בפולסים קצרים, על מנת שהשוקולד לא יישרף)
מערבבים את השוקולד עד שנמס לחלוטין ומוסיפים לתערובת היבשים.
שופכים לתבנית של קוביות קרח ודוחסים היטב.
מכניסים למקרר ל-4 שעות או לשעתיים במקפיא.
צרו קשר עם אביבית אבירם