supherb_Fly
PassoverFocus_Fly

קינוח גלידת פאפיה

מאת: לימור עברון גילת, נטורופתית והרבליסטית קלינית
זמן קריאה: < 1 דקה
Laisha_In


רכיבים:

2 פאפיות כתומות ובשלות, קלופות, חתוכות וקפואות
4 תמרי מג'הול
מעט מלח
כף טחינה גולמית (אני משתמשת באל ארז)
כף סירופ מייפל
1/2 כוס מי קוקוס

אופן ההכנה:

מכניסים הכל למעבד מזון, מעבדים ואוכלים.
אם קצת נתחכם, ענינו לפחות על בקשה אחת של הרמב"ם: סוג אחד… הכל מפרי האדמה….


לימור עברון גילת

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו