פשטידת כרובית לעצלנים
מאת: ורד לב, נטורופתית ויועצת הנקה
זמן קריאה: < 1 דקה
חומרים:
כרובית גדולה
1 בצל
כמה שיני שום
4 ביצים
2-3 כפות פרמז'ן מגורדת
מלח, פלפל, מוסקט
הכנה:
במעבד מזון טוחנים היטב עד למרקם דק דק את הכרובית ביחד עם הבצל והשום.
מוסיפים את התבלינים.
בקערה טורפים את הביצים ומוסיפים את הגבינה.
מערבבים הכל יחדיו למרקם אחיד.
מכניסים לתבנית ואופים על חום של 180 מעלות כ-45 דקות
אם רוצים להשקיע יותר, אפשר לטגן בשמן קוקוס/ חמאה כרישה/ בצל ולהוסיף לתערובת. זה בהחלט מוסיף לטעם