פסטה פומודורה רואו RAW
מאת: דפנה אמון – בריאות ותזונה טבעית
- שפית של רו-פוד ומרצה לתזונה ובריאות טבעית
המרכיבים
לאטריות
2 זוקיני טריים חתוכים לאטריות באמצעות קולפן זוליאנים או ספירולייזר
לרוטב פומודורה
- 2 עגבניות
- 1 פלפל מתוק
- 1 תמר
- 5 חצאי עגבניות מיובשות (רצוי להשרות כ-חצי שעה במים ולסחוט)
- 2 עלי בזיליקום טרי
- חצי שן שום (רשות)
- חצי אבוקדו/ חופן קשיו טבעי
אופן ההכנה
במעבד מזון מניחים את כל מרכיבי הרוטב, חוץ מהאבוקדו וטוחנים עד קבלת מרקם אחיד. מוסיפים את האבוקדו וממשיכים לטחון מעט זמן עד מרקם אחיד. טועמים. מתקנים טעמים. מערבבים עם אטריות הזוקיני ומגישים. מומלצץ לצד סלט ירוק.