Bari15_Fly
Bari15_Fly

הדגמת מתכון של פסטה מקישואים ברוטב עגבניות

מאת: שירלי בר
זמן קריאה: < 1 דקה
סרטון המדגים הכנת מזון חי ולא מבושל (Raw Food). והפעם שירלי בר מדגימה הכנת פסטה מקישואים ברוטב עגבניות.

לוגו EatWell

Jeliat_In

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו
  1. אתי

    וואו שירלי! כל הכבוד!! היה לי את העונג להכיר אותך ולחוות סדנא שלך…למדתי ממך המון, עזרת לי לשנות המון הרגלים גרועים בחיי ואני מודה לך כל יום!
    הצליחי!!

  2. סיסו

    הי שירלי הכנתי את המתכון ויצא ממש טעים. בגללך רזיתי כבר 5 קילו בשבועיים האחרונים.,תודה רבה

  3. mali

    מעולה, לדעתי אפשר גם עם בטטה, פלפלים וכו

  4. אסתריקה

    כיון שחלקת איתנו את הידע שלך ונהנתי מאד לצפות בסרטון, אני רוצה לתת לך עוד טיפ. כיון שאדם מורכב מגוף ונפש, כאשר מוסיפים את הצד הרוחני אפשר להגיע למקום הרבה יותר מושלם. הצד הרוחני שלנו כיהודים הוא הכשרות. אם מלבד ההקפדה על מזון טבעי, טרי, אורגני, חי – תוסיפי גם הקפדה על כשרות מהודרת – תגלי שדרוג נוסף ומפתיע בחיים, איכות חדשה שאולי לא חשבת עליה. פירות וירקות בארץ ישראל זקוקים להכשר בגלל המצוה של תרומות ומעשרות והעניין של ערלה בפירות. היום זו לא בעיה להשיג הכל טרי ומצוין וגם כשר למהדרין. כך גם שאר המרכיבים… תודה רבה שירלי על הסרטונים המקסימים, אם תקחי את העיצה שלי תהיה לך ברכה גדולה בפרנסה, בריאות ובחיים בכלל. עלי והצליחי!

  5. יוליה

    הייתי סקפטית, אבל רציתי לנסות. מה אגיד, הטעם רחוק מטעמה של פסטה ברוטב, אבל לא רע בכלל, די טעים. סיימתי בלי בעיה צלחת כזאת וגם בני בן 3 וחצי אכל קצת והיה לו טעים. בטוח אכין עוד. תודה לשירלי.