bari14_Fly
Thymoquin_Fly

פסטה ברוטב פסטו תרד ושקדים

מאת: ורד שומרוני תזונאית קלינית טבעית
זמן קריאה: < 1 דקה
Nikui_IN

חומרים:

‏500 גרם עלי תרד טריים‏
כוס עלי בזיליקום טריים
‏2 כפיות שמן זית‏
‏5 או יותר שיני שום כתושות‏
‏2 כפיות צנוברים‏
מלח לפי הטעם
100 גרם שקדים קלופים פרוסים

אופן הכנה:

לבשל חבילת פסטה מקמח מלא, שיפון או כוסמין .‏
בזמן שהפסטה מתבשלת מכינים את הפסטו: לנקות ולאדות את עלי התרד. האידוי נעשה ‏בסיר עם מכסה ללא הוספת מים. לערבב את עלי התרד בזמן האידוי ולשים לב לא לבשל ‏יתר על המידה. לסנן את המים מהעלים ולהוסיף למעבד מזון יחד עם הבזיליקום, שמן זית, ‏שום, צנוברים ומלח, עד שנוצרת מחית. לערבב יחד עם הפסטה. לקלות על מחבת בנפרד שקדים ולפזר לפני ההגשה.

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו