פנקייק אפונה ותרד מפתיע ובריא
מאת: המתכון באדיבות המומחים של Beko, מותג מכשירי החשמל הבינלאומי
זמן קריאה: < 1 דקה
במקום לחשוב על פסח כחג בו התזונה מצטמצמת, אפשר לראות בו הזדמנות לגוון ולהתנסות במאכלים חדשים. כמובן – עם עדיפות לבריאים ומזינים.
כאלה הם הפנקייקים המצוינים שלפניכם.
למתכוני בריאות נוספים לפסח:
קציצות אורז פרא עם ירקות קלויים
מתכון לפנקייק אפונה ותרד
מצרכים:
500 גרם תרד ואפונה טריים או קפואים
רבע אבוקדו
2 ביצים (רצוי ביצי חופש אורגניות)
140 גרם קורנפלור
מעט שמן זית
אופן ההכנה:
בשלו את התרד והאפונה בסיר עם מים רותחים למשך דקה.
העבירו את האפונה והתרד למעבד מזון וערבלו יחד עם שאר המרכיבים.
במידת הצורך, הוסיפו מים כדי ליצור מרקם קרמי.
כעת הכינו פנקייקים מהבלילה כפי שהייתם מכינים פנקייקים רגילים.
בתיאבון!
500 גרם מכל אחד מהם? או אפונה ותרד ביחד? לא כל כך הבנתי…
במתכון מדובר על 500 גרם ביחד, זאת אומרת שניתן לחלק את הכמויות לפי רצונך – חצי חצי (250 גרם תרד 250 גרם אפונה) או בחלוקה אחרת.