פירות בתחפושת
פירות בתחפושת
מדובר בחטיפים המצופים בשוקולד איכותי ואטרקטיבי, אך בתוכם מסתתרים פירות בעלי ערך תזונתי.
מרכיבים:
3 בננות בשלות חתוכות לפרוסות עבות
1 מנגו חתוך לקוביות
1 תפוח חתוך לקוביות
1 אפרסק חתוך לקוביות
150 גרם שוקולד מריר המכיל לפחות 70% מוצקי קקאו
שיפודי עץ איכותיים
(ניתן להשתמש בכל פרי אחר שבוחרים).
אופן ההכנה:
• מרתיחים מים בסיר בינוני ומניחים בתוכו סיר קטן יותר ובו השוקולד. ממיסים את השוקולד תוך כדי ערבוב – לא להרתיח את השוקולד.
• מעבירים את השוקולד המומס לצלוחית וטובלים את הפירות בעזרת השיפודים ומניחים להתקרר לפני שאוכלים.
• אפשרות נוספת היא להשתמש במתקן פונדו.
למתכונים נוספים שילדים יאהבו לאכול, לחצו כאן
מתכונים בריאים | פורום תזונה בריאה | תוספי מזון | אומגה 3 | אינדקס מחלות | ויטמין C | ספרי בריאות | ויטמינים ומינרלים | הריון ולידה | תזונה ילדים | קוליטיס | מגנזיום | סידן | אינדקס גליקמי | אנרגטיקה של מזונות | יוגה ותזונה | בתי טבע | אינדקס צבעי מאכל | תוספי תזונה | ויטמין B12 | בישול בריא | מתכוני בריאות | תזונה בהריון | שפעת | אורגני | אוכל בריא | ויטמין E | סרטן | ספרי תזונה | סוכרת | סרטוני תזונה בריאה | השמנת יתר | לאכול בריא | חומצות אמיניות | אלרגיות | עצירות | דף הבית | הרשמה לעידכונים | שלשול | ויטמין A | קרוהן | איורוודה -רפואה הודית |