Laisha_Fly
supherb_Fly

עוגת תפוחים בריאה

מאת: טליה לוין, יועצת בריאות הוליסטית
זמן קריאה: < 1 דקה
Laisha_In

המצרכים:

2 ביצים אורגניות
שני שליש כוס סוכר קנים אורגני
רבע כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
שליש עד חצי כוס שמן קוקוס אורגני מומס
(כשמשתמשים בשמן קוקוס אפשר לשים פחות שמן)
חצי מקל וניל – חתכו והשתמשו בחלק הפנימי
(או כפית תמצית וניל אמיתית)
2 תפוחים חתוכים לקוביות וכ-6 פלחים דקים
רבע כפית מלח הימלאיה
אחד וחצי כוס קמח (רגיל, מלא, או חצי חצי)
אחד וחצי כפית אבקת אפייה
קינמון וסוכר קנים אורגני

אופן ההכנה:

הקציפו במיקסר את הביצים והסוכר היטב
הוסיפו את השמן, המלח, מיץ התפוזים והווניל וערבלו
האטו את קצב ההקצפה והוסיפו בהדרגתיות את הקמח, ואבקת האפייה
הקפידו לא לערבב יתר על המידה

הניחו מעט מהבצק בתבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה
הוסיפו את התפוחים החתוכים, פזרו מעל קינמון וסוכר בנדיבות
כסו בבצק הנותר, הניחו מעל פלחי תפוחים ופזרו שוב קינמון וסוכר.

אפו בתנור מחומם מראש ל 180 מעלות, במשך כ 50 דקות
בדקו עם קיסם שהעוגה מוכנה

לאתר של טליה

 

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו