LiveWell_Fly
Bari15_Fly

עדשים במנגולד ותרד

מאת: ארנון כרמי
זמן קריאה: < 1 דקה
מנה טבעונית, קלילה ירוקה וכיפית לימות הקיץ

עדשים מונבטות (צילום: יעלי שרם כרמי)

Bari15_In

המרכיבים למנה אחת

כ-2 עלי מנגולד – להפריד את העלים מהגבעול וחתוך לרצועות

חופן עלי תרד חתוכים לרצועות

כוס נבטוטי עדשים ירוקות אורגניות

שמן זית רצוי אורגני

שליש כפית כורכום

שליש כפית כמון

מעט מלח, פלפל

2 כפות לימון סחוט

אופן ההכנה

על מחבת חמה שופכים מעט שמן זית, מוסיפים תבלינים ועדשים.

מערבבים בעזרת כף מעץ ומוסיפים כוס מים, לימון, מנגולד, ותרד.

מביאים להרתחה ומחלישים לאש בינונית.

לאחר מספר דקות טועמים, מתקנים תיבול במידת הצורך, מסננים ומגישים עם טחינה מעל.

הצעות להגשה – להניח על מצע של אורז בסמטי או עם צ'פאטי מקמחים מלאים.

"קייל – מטבח טבעוני ביתי" בית לאוכל אורגני בריא וטעים

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו