ספגטי קישואים ברוטב אלפרדו
מאת: שירלי בר, שפית רו-פוד
זמן קריאה: < 1 דקה
ספגטי קישואים ברוטב אלפרדו
להכנת הספגטי:
קולפים כ-3- 4 קישואי זוקיני בקולפן לקבלת רצועות דקיקות.
להכנת הרוטב:
1/2 כוס אגוזי מקדמיה
1/4 כוס גרעיני דלעת
1/4 כוס גרעיני חמניה
2 שיני שום
3 כפות רוטב סויה טבעי
טוחנים את המצרכים במעבד מזון ומוסיפים מים עד לקבלת רוטב בסמיכות רצויה.
מניחים את הרוטב מעל הקישואים הקלופים ומגישים.
* ניתן להוסיף פטריות קצוצות מושרות במעט רוטב סויה