סלט ירוק עתיר חלבונים
מאת: אומינה קדמי
זמן קריאה: < 1 דקה
מצרכים:
100 גרם עלים ירוקים מסוגים שונים (חסה, ארוגולה, תרד, בזיליקום)- (25 גרם חלבון)
50 גרם נבטים מסוגים שונים (ברוקולי, חרדל, מאש ) – (17 גרם חלבון)
30 גרם אצות ארמה (להשרות כ-15 דקות) – (6 גרם חלבון)
2 כפות זרעי המפ – (6 גרם חלבון)
2 כפות גוג'י בריס – (2 גרם חלבון)
רוטב –
3 כפות שמן שומשום
3 כפות סויה
כף מירין
קורט צ'ילי
סה"כ – 56 גרם חלבון