PassoverFocus_Fly
Thymoquin_Fly

סלט אצות וואקמה

מאת: - נועה פרומן לתזונה והדרכה לאורח חיים בריא
סלט יפיפה, טעים משביע ושונה.
Laisha_In

אני ממליצה למטופלות שלי, לשלב אצות כחלק שגרתי בתזונה שלהם. שילוב האצות תורם בתהליך הירידה במשקל והשמירה על אורח החיים הבריא. האצות עשירות בחלבון ולכן לטבעונים וצמחונים חשוב עוד יותר לשלב את האצה בתזונה.
האצות מספקות מגוון מינרלים וויטמינים סידן, ברזל ויוד ויכולות לעזור באיזון הורמונאלי ואיזון בלוטת התריס, כמו כן מסייעות לחילוף חומרים, לתפקוד מערכת העיכול, עוזרת במצבי של עצירות משפרות את מראה העור והציפורנים.
המינון היומי המומלץ  הינו 1-2 כפות ביום.


מרכיבים:

100 גרם אטריות שעועית
2 מלפפונים
1 גזר
1/3-1/2 כוס אצות וואקמה מיובשות
בצל ירוק
חופן נבטים סינים
לרוטב
4 כפות חומץ אורז
2 כפות מיורן
2 כפות סויה
קצת ג'ינג'יר
1 כף שמן שומשום
שומשום שחור לקישוט

  1. אופן הכנה:
    יוצקים על האטריות מים רותחים ומשהים את האטריות במים עד לריכוך. מסננים
    משרים את האצות ל10-15 במים קרים. ומסננים אותן היטב
    חותכים את המלפפון והגזר לרצועות דקות
    חותכים את הבצל  הירוק.
    בקערה קטנה מצנצנת מערבבים את כל חומרי הרוטב
    מערבבים את כל המצרכים עם הרוטב היטב. ומפזרים מעל שומשום שחור.
צרו קשר עם נועה פרומן



    * שדות חובה




    רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו