נשנוש בטטות
למרבה המזל ההמלצה לאכול ירקות כתומים מתוקים אינה מוגבלת רק לעונה החורף, אך הבטטות ממש מעולות בעונה זו של השנה.
רכיבים ל-2 מנות:
2 בטטות
רוטב: טחינה ביתית, או שמן זית עם סויה, קינמון
נשנוש הבטטות של טליה. הצלחת באדיבות הסדנא
הכנה:
– פרסו את הבטטות לפרוסות עבות (עובי 2-3 ס"מ)
– אדו במסננת אידוי כ-5-7 דקות או עד שהן מתרככות, שימו לב לא לבשלן יתר על המידה
– העבירו לצלחת ומרחו על כל פרוסה טחינה ביתית או הזליפו שמן זית וסויה
– לאיזון רמות הסוכר בדם ולאנרגיה מחממת מומלץ להוסיף גם מעט קינמון טחון
מי צריך מזון מעובד, עוגות, עוגיות ושמנים מזוככים כשאפשר לאכול כתום מתוק מהטבע ?
גם טעים! גם פשוט! גם בריא!
מתכונים בריאים | פורום תזונה בריאה | תוספי מזון | אומגה 3 | אינדקס מחלות | ויטמין C | ספרי בריאות | ויטמינים ומינרלים | הריון ולידה | תזונה ילדים | קוליטיס | מגנזיום | סידן | אינדקס גליקמי | אנרגטיקה של מזונות | יוגה ותזונה | בתי טבע | אינדקס צבעי מאכל | תוספי תזונה | ויטמין B12 | בישול בריא | מתכוני בריאות | תזונה בהריון | שפעת | אורגני | אוכל בריא | ויטמין E | סרטן | ספרי תזונה | סוכרת | סרטוני תזונה בריאה | השמנת יתר | לאכול בריא | חומצות אמיניות | אלרגיות | עצירות | דף הבית | הרשמה לעידכונים | שלשול | ויטמין A | קרוהן | איורוודה -רפואה הודית |