SmartKish_Fly
Bari15_Fly

מתכון לביבות בטטה ללא גלוטן

מאת: - יועצת מוסמכת לאורח חיים בריא בוגרת המכון לתזונה אינטגרטיבית ניו יורק
למי שפחות מתחבר לגירוד בפומפייה, ולמי שמעדיף לביבה אפויה ובריאה שמתאימה לכל בני המשפחה - לביבות הבטטה של גלי הנדל הן פתרון נפלא

מתכון לביבות בטטה ללא גלוטן. צילום: pixabay

Jeliat_In

לביבות מצוינות שכל בני הבית אוהבים, גם הקטנטנים. דרך נהדרת לצרוך וליהנות מהבטטה הבריאה.

 לאלטרנטיבות בריאות נוספות למאכלי החג:

סופגניה אפויה בריאה

פעם בשנה: 5 מתכונים לחנוכה

לביבות ירק אפויות ללא גלוטן

מתכון לביבות בטטה ללא גלוטן

מצרכים:

3-4 בטטות בינוניות

2 ביצים אורגניות

3-4 כפות קמח שקדים

מלח אטלנטי ופלפל שחור (לפי הטעם)

1 ק"ג מלח גס כמצע לאפייה בלבד

אופן ההכנה:

שופכים את המלח הגס על תבנית עם נייר אפייה.

שמים את הבטטות שלמות ואופים כ-45 דקות ב-180 מעלות, עד שהבטטות רכות.

מקלפים את הבטטות ומועכים לפירה.

מוסיפים את שאר הרכיבים ומערבבים.

מעבירים לשקית זילוף עם צנתר משונן.

על תבנית משומנת קלות מזליפים צורה של פרח.

אופים ב-180 מעלות כחצי שעה.

צרו קשר עם גלי הנדל



    * שדות חובה




    רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו