מתכון דלעת בתנור - תוספת בריאה וטעימה
מאת: המתכון באדיבות חלי ממן, רשת תמיכה לאורח חיים בריא
זמן קריאה: < 1 דקה
איזה כיף זה שכולם מתענגים על משהו שהכנת בצ'יק צ'ק.
אם חיפשת מתכון לתוספת מתאימה לארוחת החג, וחשוב לך שתהיה גם בריאה – זה המתכון בשבילך.
למתכוני בריאות נוספים המתאימים לארוחת החג:
בצלצלים ממולאים מתקתקים ברוטב רימונים
מתכון דלעת מתובלת בתנור
מצרכים:
1 ק"ג דלעת
2 ענפי תימין
כפית זרעי כוסברה מרוסקים
2 כפיות שמן איכותי
מלח ופלפל
הוראות הכנה:
קולפים את הדלעת וחותכים לקוביות
מערבבים בקערה את כל החומרים, כך שהתבלינים יצפו היטב את קוביות הדלעת.
אופים כחצי שעה-שעה.
הדלעת מוכנה כשהיא שחומה ורכה.