משקה קר של תפוחים ורימונים
מאת: ציונה מלמן, שפית בריאות
זמן קריאה: < 1 דקה
משקה קר של תפוחים ורימונים
מצרכים לקנקן של 1 ליטר:
מסחטת מיץ (ניתן גם להשתמש בבלנדר ואחר כך לסנן את המיץ דרך בד)
רכיבים:
6 תפוחים גדולים (מסוג יונתן או גאיה) מנוקים בליבה וחתוכים לקוביות
גרגירים מ-2 רימונים בשרניים
כפית גרידת לימון
6-8 עלי נענע
להגשה: קרח כתוש
אופן ההכנה:
שמים את התפוחים והרימונים במסחטת מיץ. מיץ הרימון עשוי לצאת בצבע מעט חלבי – זה בגלל הגרעינים, וזה טוב – זה מוסיף טעם אגוזי.
מעבירים לקנקן, מוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים ושומרים במקרר.
מגישים עם קרח כתוש