In2024_Fly
PassoverFocus_Fly

מרק סלק קר

מאת: איילת בוקר נוה תזונאית טבעית ומנחה סדנאות בישול בריא
זמן קריאה: < 1 דקה

צילום: Pixabay

PassoverFocus_IN

מרק סלק קר טעים ומרענן, פשוט וקל להכנה

חומרים:

2  סלקים בינוניים נקיים
1  ליטר יוגורט עזים
3  כפות דבש
5  שיני שום (או לפי הטעם)
מעט אגוז מוסקט
מלח ים טבעי לפי הטעם
פלפל גרוס – לפי הטעם
מעט נענע קצוצה

אופן הכנה:

מבשלים את הסלקים בקליפתם בכליטר מים כשעה או עד שרכים. מצננים אותם, מסירים את הקליפה ופורסים לחתיכות גדולות יחסית. מעבירים למעבד מזון, מוסיפים את שאר החומרים וטוחנים. מתקנים טעם אם צריך.

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו