Thymoquin_Fly
Nadar_Fly

מרק כתום

מאת: טל צייזלר, נטורופתית
זמן קריאה: < 1 דקה
מרק כתום המסייע לחיזוק הגוף לקראת החורף – טעים, מחמם ופשוט להכנה
himalayaKrem_IN

הקרירות אט אט מגיעה ומה יותר כיף מארוחת ערב של מרק חם, טעים ופשוט להכנה? מלבד הפינוק המחמם, המרק יכול לכלול רכיבים בעלי סגולות לחיזוק הגוף בפני מחלות החורף ביניהם: שום, בצל, ג'ינג'ר, כורכום וירקות כתומים העשירים בבטא קרוטן. טל צייזלר, נטורופתית בכללית רפואה משלימה קריית מלאכי דאגה לנו למרק המושלם הבא:

 

מצרכים:

4 גזרים

2 בטטות (אפשר אחת מהן להחליף בדלעת)

1 בצל

2 שיני שום

גבעול בצל ירוק

שורש כורכום מגורד- כסנטימטר

ג'ינגר- כ-4 סנטימטר

 

הוראות הכנה:

מאדים את הבצל עם מעט שמן זית או שמן קוקוס

חותכים את הירקות הכתומים השום והג'ינג'ר ומוסיפים לסיר. מכסים את הירקות במים חמים ונותנים להם להתרכך כ-40 דקות.

כשהם מוכנים, מגרדים את שורש הכורכום לסיר, מתבלים במלח ופלפל שחור וטוחנים.

 

מומלץ להוסיף גבעול קטן של בצל ירוק קצוץ לפני הגשה. בתיאבון ולבריאות.

 

המתכון באדיבות טל צייזלר, נטורופתית כללית רפואה משלימה קריית מלאכי. 

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו