מקושקשת טופו עם תרד
רכה, עסיסית ומלאת טעם… מקושקשת טופו היא מנה מושלמת לבוקר, ודרך קלה ובריאה ליהנות מארוחה מזינה בכמה דקות הכנה.
התוספת של התרד היא בונוס בריאותי למי שמעוניין בכך.
התרד מוסיף לא רק צבע וטקסטורה למנה, אלא גם מעשיר אותה בוויטמינים, מינרלים וסיבים תזונתיים.
אין במקרר תרד או פחות מתחברים? אפשר גם בלי.
מתים לנסות? המתכון מחכה לכם למטה.
למתכוני בריאות נוספים של חביתות ללא ביצים:
מתכון מקושקשת טופו עם תרד
מצרכים:
חבילת טופו
חופן תרד
בצל
חצי כפית מלח
חצי כפית כורכום
מעט מלח הודי שחור
לא חובה: כ-2 כפות של חלב סויה ו/או כפית שמרי בירה
הוראות הכנה:
קלפו וקצצו את הבצל, וטגנו אותו במעט שמן זית.
שטפו היטב את התרד וקצצו דק.
הוסיפו את התרד לבצל, פוררו את הטופו בידיים, והוסיפו למחבת.
ערבבו היטב את הטופו עם התרד והבצל.
הוסיפו את הכורכום, המלח הרגיל והמלח ההודי השחור.
כדי להפוך את המקושקשת לרכה יותר – ניתן להוסיף מעט חלב סויה.
כדי להפוך את המקושקשת ל"חלבית" יותר – ניתן להוסיף מעט שמרי בירה.
טגנו כ-2 דקות נוספות את התערובת על המחבת, והורידו מהגז.
מומלץ להגיש לצד סלט מרענן!