PassoverFocus_Fly
PassoverFocus_Fly

מעדן מנגו מקורמל

מאת: גלי רולוף-הנדל
זמן קריאה: < 1 דקה
מנגו הוא פרי מאד ורסטילי שניתן לשלב אותו עם ירוקים (בסלט), בתבשילים פיקנטיים וכמובן בקינוחים. מקורו של המנגו בהודו והוא עשיר בויטמין A (בריאות העיניים והעור) ובאשלגן (ללחץ דם תקין, פעילות שרירים וחילוף חומרים תאי). ב- 2 דקות עבודה תכינו מעדן מנגו מקורמל כחטיף / נשנוש, שילך טוב גם עם תבשיל ירקות בשום, פלפל חריף וחלב קוקוס.

(צילום: גלי רולוף-הנדל)

supherb_IN

המרכיבים

1 מנגו גדול חתוך קלוף וחתוך לרצועות
1 כף גדושה שמן קוקוס אורגני מכבישה קרה
1-2 כפות חומץ בלסמי (ממודנה)
1/4 כפית סירופ מייפל קנדי איכותי (Grade B)
הערה – זהירות עם הוספת המתוק! המנגו ושמן הקוקוס מתוקים בפני עצמם.

אופן ההכנה

מחממים תנור למצב של גריל. מערבבים את השמן קוקוס עם החומץ הבלסמי. מזליפים את התערובת על המנגו, ומזליפים מעט מייפל (לקירמול). צולים כ-2 דקות או עד שהמנגו מזהיב. מגישים עם רצועות עלי נענע.

גלי רולוף-הנדל, תזונה יצירתית

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו