Nadar_Fly
himalayaKrem_Fly

ממתק ספירולינה

מאת: אורלי גרובר
זמן קריאה: < 1 דקה

(צילום: אורלי גרובר)

Sunrider_Article

הממתקים האלו טבעוניים, נטולי סוכר ופשוט מושלמים לרגע שבו אתם רוצים משהו מתוק אבל לא מוכנים להתפשר על האיכות שלו.

מרכיבים – (ל כ-10 דיסקיות)

כוס אחת של קמח שקדים

כף קסיליטול מומסת בשתי כפות מים או שתי כפות מייפל (תוכלו לבחור מינון לפי טעמכם האישי)

ספירולינה: כפית אבקה או שלושה כדורים מפוררים

3-4 טיפות שמן מנטה אתרי

לציפוי –

2/3 כוס אבקת קקאו

1/2 כוס שמן קוקוס

1 כף קסיליטול או 2 כפות מייפל

ממתק ספירולינה מנטה

תהליך ההכנה –

את הממתקים מומלץ לשמור במקפיא ולאכול אותם כשהם קרים – הם מאוד מרעננים בימי הקיץ אבל מתחסלים גם בחורף.

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו