Nadar_Fly
himalayaKrem_Fly

ממרח שעועית אדומה

מאת: ורד שומרוני תזונאית קלינית טבעית
זמן קריאה: < 1 דקה
himalayaKrem_IN

חומרים:

2 כוסות שעועית אדומה
בצל חתוך לרבעים
4 גבעולי טימין
גבעול רוזמרין
2 שיני שום
שליש כוס שמן זית

אופן ההכנה:

משרים שעועית במים כל הלילה, מסננים ושמים בסיר עם בצל, טימין, רוזמרין ושום.
מכסים במים ומבשלים עד שהשעועית מתרככת (מוטב להשתמש בסיר לחץ).
מסננים, מועכים את השעועית, מוסיפים בהדרגה שמן, מלח ופלפל, ומערבבים עד שמתקבל ממרח חלק.

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו