דיפ או ממרח ריקוטה, עשבי תיבול ולימון
מאת: פיליס גלזר
זמן קריאה: < 1 דקה
המצרכים
250 גרם גבינת ריקוטה
1 שן שום כתושה
1 כף פטרוזיליה קצוצה דק
1/2 כף עירית קצוצה
1/2 כף נענע טרי, קצוצה דק
קליפה מגוררת מלימון אחד, ומיץ לימון לפני הטעם
3 כפות שמן זית
מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
אופן ההכנה
טורפים את כל החומרים ביחד, מכסים ושומרים במקרר.
לקוח מתוך ״אנטי-אייג׳ינג, תזונה, בריאות הוליסטית ויופי״ – סדנה בהנחיית פיליס גלזר