ממרח טבעוני בטעם כבד
מאת: BARYA מבית הודיה מלכה - עושים ריסטרט לבריאות שלך
- התשובה לבעיות עיכול, כולסטרול ועוד
לעיתים יש לצמחונים, טבעונים ובכלל לאנשים שצריכים להוריד חלבונים מהחי, רצון למשהו הדומה בטעמו לבשר, אליו התרגלו.
מכאן נוצר הממרח המוכר שמספק מענה לצורך זה.
למתכונים "בשריים" נוספים שמתאימים לטבעונים:
מתכון לממרח טבעוני בטעם כבד
מצרכים לקילו ממרח (אם לא צריך כל כך הרבה, חתכו בחצי את הכמויות):
2 בצלים גדולים
2 קישואים בינוניים מגוררים בפומפיה ומסוננים מנוזלים
כוס עדשים שחורות שבושלו במים עם מלח עד לריכוך
100 גרם אגוזי מלך
מלח ופלפל
הוראות הכנה:
קוצצים דק-דק את הבצלים ומטגנים אותם בשמן על מחבת, עד שהם הופכים שקופים ומשחימים מעט.
מוסיפים את הקישואים המגוררים למחבת ומערבבים יחד כדקה.
מעבירים את הבצל והקישואים לקערה ומערבבים יחד עם העדשים המבושלות.
מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מכניסים את התערובת למעבד מזון, מוסיפים את האגוזים וטוחנים עד לקבלת מרקם של ממרח.
ניתן לאחסן את הממרח בקופסה אטומה, עד 7 ימים במקרר.
צרו קשר עם BARYA מבית הודיה מלכה - עושים ריסטרט לבריאות שלך