עמוד הבית > מילון מונחים בתזונה > מלטיטול מלטיטול סוכר רב-כוהלי המופק בתהליך תסיסה מהדו-סוכר מלטוז. משמש להמתקה וכן כמייצב בתעשיית המזון, כסופג לחות וכמלחלח. מוצרים שאולי יעניינו אותך LIPO HAIR&NAILS תכנית ליווי אישית ישירות מול אביבית אבירם מיקסר DAVO ANKARASRUM 6230 שמן MCT אומגה גליל ליווי קבוצתי לאורח חיים בריא קרם לחות אנטיאייג׳ינג רגיל-יבש | ANTI-AGING FACE CREAM בנוסף אולי תאהב/י בראוניז בננה טבעוניים ללא גלוטן בקע סרעפתי - למה זה קורה ומה יכול לעזור? רטטוי ירקות צבעוני רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו