עמוד הבית > שינוי תזונתי > מזון תעשיתי ורעלים > מיקי חיימוביץ' על הסוכר במזון מיקי חיימוביץ' על הסוכר במזון מאת: המערכת - תכנית תחקיר של ערוץ 2 זמן קריאה: < 1 דקה מה יש במזון שאנו נותנים לילדים שלנו? האם כמויות הסוכר שהילדים צורכים במזון עשויות לפגוע בבריאותם ויותר מזה, לקצר את אורך חייהם? האם חוסר מודעות בנוגע לג'אנק פוד עשויה להביא למחלות ומצבים מסוכנים? מוצרים שאולי יעניינו אותך ספר הבישול של מחקר סין קרם עיניים אנטיאייג׳ינג | ANTI-AGING EYE CREAM ויטמין E גליל תוצרת טרייה, נקייה מכימיקלים ובריאה, עד הבית קרם לחות אנטיאייג׳ינג רגיל-יבש | ANTI-AGING FACE CREAM נבטי צנונית על מצע בנוסף אולי תאהב/י הסיבה המרכזית שבגללה את לא יורדת במשקל בגיל המעבר מתכון וידיאו: כך מכינים כרוב כבוש מחולת סרטן למומחית תזונה מובילה - המסע המדהים של קים גפסון רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו