לכבוד יום הפסטה הבינלאומי: ספגטי עדשים
מאת: מורן איינשטיין
- יועצת תזונה טבעית, בוגרת מדיקולג' ביה"ס לרפואה משלימה של המכללה למנהל
יום הפסטה הבינלאומי חל השבוע, ואם אתם רוצים לחגוג אותו בצורה בריאה, תוכלו לבחור בספגטי עדשים, וכך ליהנות ממנה עשירה יותר בחלבון וסיבים תזונתיים וגם משביעה לאורך זמן.
המתכון הבא מתאים במיוחד לסוג הספגטי הזה, והכל מכינים במהירות, בקלות ובסיר אחד.
למתכוני בריאות נוספים של פסטה:
מתכון ספגטי עדשים
רכיבים:
חבילה של ספגטי עדשים
צרור מנגולד
בצל
סלק טרי
פלפל שחור
מלח הימלאייה
פפריקה מתוקה
צ'ילי
תבלין לפסטה
2 כפות שמן זית
ליטר מים קרים
הוראות הכנה:
קוצצים גס את המנגולד והבצל ומגררים גס את הסלק.
שמים את כל הרכיבים יחד בסיר ומכסים.
מביאים לרתיחה ומנמיכים להבה.
מבשלים, תוך כדי ערבוב מידי פעם, עד שהמים נספגים.
צרו קשר עם מורן איינשטיין