לחם טבעוני ודל פחמימה
מאת: המתכון באדיבות גולדי אלישר - מחברת הספר ומנהלת קבוצת הפייסבוק הכל זהב מתכונים ושיטת דלפ-קיטו לסוכרתים
זמן קריאה: < 1 דקה
להכין לחם בבית, כמעט תמיד יהיה עדיף על קנייה שלו בחוץ.
בלי חומרים משמרים, בלי כל מיני אותיות לא מזוהות ברשימת הרכיבים…
המתכון הבא של גולדי אלישר, נהדר במיוחד.
הוא גם טבעוני ודל פחמימה, וגם קל מאוד להכנה.
למתכונים נוספים של לחמי בריאות:
מתכון לחם טבעוני ודל פחמימה
מצרכים:
2 כוסות קמח שקדים
כפית אבקת אפיה
2 כפות שמן זית
5 כפות פסיליום
כוס מים
חצי כפית מלח
כפית שומשום
הוראות הכנה:
מערבבים את כל החומרים, מלבד השומשום, לעיסה אחידה.
משאירים 5 דקות למנוחה.
מניחים נייר אפייה על גבי תבנית.
יוצרים שתי כיכרות לחם מהעיסה ומניחים על גבי נייר האפייה.
מפזרים מלמעלה את השומשום.
אופים למשך כ-15 דקות בחום של 180 מעלות, עד שהלחמים משחימים.