PassoverFocus_Fly
Thymoquin_Fly

לביבות טבעוניות מפנקות

לביבות טבעוניות מפנקות. צילום: רועי שר

Laisha_In

מרכיבים (12 לביבות):

5 תפוחי אדמה

2 בצלים

2 כפות קמח חומוס

מלח ופלפל לפי הטעם

מעט טחינה גולמית

1 עגבנית מגורדת

כף פטרוזיליה קצוצה או כף כוסברה קצוצה

 

אופן ההכנה:

1מקלפים את תפוחי האדמה והבצל

2מגרדים את תפוחי האדמה בפומפייה, סוחטים טוב ומניחים  בקערה.

3קוצצים או מגרדים  את הבצל, (אם מגרדים אז סוחטים היטב)  ומוספים לקערה

4. מגרדים את העגבניה ומוסיפים.

5מוסיפים גם את הקמח חומוס , המלח, הפלפל  ואת הפטרוזיליה או הכוסברה.

6מערבבים בעזרת הידיים. כשהתערובת אחידה ממתינים כמה דקות.

7עוברים לשלב הטיגון: מחממים שמן במחבת. לוקחים חלק מהתערובת, סוחטים ויוצרים לביבה שטוחה בגודל חצי כף יד. מניחים במחבת, מטגנים עד הזהבה והופכים.

8מוציאים ומניחים על נייר סופג.

באדיבות חברת B patent  (ביפטנט) יצרנית ומשווקת פומפייה מסתובבת רב תכליתית

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו