כרוב מאודה עם רסק עגבניות
מאת: מתכון באדיבות חלי ממן, רשת תמיכה לאורח חיים בריא
זמן קריאה: < 1 דקה
הכרוב עשיר בוויטמינים ונוגדי חמצון ודל בקלוריות. בגרסא הזו הוא גם מאוד מאוד טעים וקל להכנה… נסו ותתאהבו.
למתכוני בריאות נוספים עם כרוב:
מתכון כרוב מאודה עם רסק עגבניות
רכיבים:
ראש כרוב לבן בינוני
בצל גדול
כף קמח מכל סוג שרוצים
קופסה קטנה של רסק עגבניות
מים
עלי דפנה
תיבול לפי הטעם
הוראות הכנה:
חותכים את הכרוב לרצועות.
מטגנים את הבצל עם כף שמן, מוסיפים את רצועות הכרוב ומאדים.
מוסיפים עלי דפנה, תיבול לטעמכם וכוס מים.
מבשלים על אש קטנה למשך 30 דקות ומערבבים מידי פעם.
לקראת סוף הבישול מוסיפים את רסק העגבניות והקמח.
מביאים לרתיחה תוך כדי בחישה ומכבים.
יש לי בקע הסרעפת ועצירות כרונית, מה מומלץ לאכול ומה להמנע.