ירקות מוקפצים בסויה וסילאן
מאת: שירלי יוסף
- מרצה לבריאות טבעית ורפואת הרמב"ם
לפי המלצותיו של הרמב"ם, ירקות מוקפצים הם תוספת מעולה לארוחת הצהרים בימות הקיץ. תוכלו לקרוא עוד על המלצות הרמב"ם לתזונת הקיץ כאן.
במתכון הבא נשתמש להקפצת הירקות בשמן קוקוס, שהוא בעל יתרונות בבישול בחום לעומת שמנים אחרים, וגם מעניק למנה ניחוח אסייתי מיוחד.
למאמרים נוספים בנושא:
כוח הצבע – ירקות ופירות ב-5 צבעים
מתכון ירקות מוקפצים בסויה וסילאן
מצרכים:
שמן קוקוס
בצל
גמבה
פטריות
ברוקולי טרי או קפוא
שעועית ירוקה טרייה או קפואה
סויה
סילאן
פלפל שחור
שום
כורכום
הוראות הכנה:
מחמממים בווק שמן קוקוס.
חותכים בצורה גסה בצל, פטריות, גמבה,ברוקולי ושעועית ירוקה.
מתבלים בסילאן, סויה, שום כתוש, פלפל שחור ומעט כורכום.
אפשר להוסיף למנה קינואה, כוסמת או אטריות שעועית שבושלו לפני.
צרו קשר עם שירלי יוסף