Jeliat_Fly
Jeliat_Fly

טחינה ירוקה

מאת: ליה שומרון, יועצת קולינרית לאוכל ובישול בריא
זמן קריאה: < 1 דקה
Bari15_In


חומרים:

1 כוס טחינה
3/4 כוס מים
2 לימונים סחוטים
1 כפית כמון
1 חופן עלי פטרוזיליה
1 שן שום
1 כפית מלח

אופן ההכנה:

1.מערבבים את כל הרכיבים במעבד מזון
2.טועמים ומתקנים תיבול ומרקם.

* יש לזכור כי טחינה מתגבשת מעט במקרר, אז הכינו אותה מעט דלילה יותר מהמרקם הרצוי.

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו