טופו ברוטב מתוק-חריף על מצע של אורז בר
העניין עם טופו הוא שצריך לדעת לשדך לו את הטעמים הנכונים…
כשעושים את זה נכון, מייצרים מנה שאי אפשר לעמוד בפניה.
כזו היא המנה הבאה של רויטל אדמוני.
לא מאמינים שהילדים שלכם יסכימו לטעום טופו?
מוזמנים להרצאה של רויטל אדמוני "לשכנע את הילדים לאכול בריא ולאהוב את זה!" שתתקיים ביום שישי ה-25.11 בכנס אוכלים בריא 13.
מתכוני בריאות נוספים על בסיס טופו:
מתכון לטופו ברוטב מתוק-חריף על מצע של אורז בר
חומרים:
כוס אורז בר
10 כפות חומץ תפוחים
10 כפות סירופ אגבה
חצי כוס צ'ילי מתוק
כף שום כתוש
חבילת טופו רך (לא טופו משי)
חצי כוס טחינה גולמית
כף מלח אטלנטי
הוראות הכנה:
מרתיחים בסיר 6 כוסות מים ומוסיפים את האורז.
מבשלים עד ריכוך.
מחממים במחבת, על אש קטנה, את האגבה והחומץ, למשך 5 דקות.
מוסיפים את הצ'ילי, הטופו, השום, המלח והטחינה.
מערבבים היטב למשך כ-10 דקות.
מסדרים את אורז הבר על הצלחת ומעליו תבשיל הטופו
לגולשי EatWell מחיר מיוחד ברכישת כרטיסים להרצאה של רויטל אדמוני – 40 ש"ח בלבד, במקום 50 ש"ח.