חלבה וניל עם פיסטוק
יש החושבים כי עם המעבר לתזונה דלת פחמימות, נטולת גלוטן וסוכר, הם ייאלצו לוותר לעד על מטעמים אהובים.
למרבה המזל, עם קצת יצירתיות ושימוש בתחליפים מתאימים, אפשר לייצר את אותן מנות ממש בגרסה הרבה יותר בריאה.
כזו היא החלבה הטעימה שלפניכם…
למתכוני חלבה נוספים:
מתכון חלבה וניל עם פיסטוק
מצרכים:
כוס קמח שקדים
4 כפות פודינג וניל של סוויטאנגו
חצי כוס טחינה גולמית
חצי כוס אגוזי מלך שבורים
3 כפות חמאת פיסטוק
הוראות הכנה:
מערבבים את קמח השקדים עם פודינג הווניל, הטחינה הגולמית ואגוזי המלך.
מחלקים את העיסה לשני חצאים.
לאחד החצאים מוסיפים את חמאת הפיסטוק ומערבבים היטב.
בתבנית אינגליש קייק משטחים את העיסה הלבנה ומעליה את עיסת הפיסטוק הירוקה.
חותכים לקוביות ומכניסים לשעתיים הקפאה.
מומלץ להוציא להפשרה קלה כמה דקות לפני ההגשה.
מחפשים עוד מתכונים מנצחים דלי פחמימה, ללא גלוטן וסוכר?
גולדי אלישר תחכה לכם עם ספר המתכונים שלה "הכל זהב" בדוכן בכנס "לנצח את הסוכרת" שיתקיים ב-24.3 בתיאטרון גבעתיים. אל תפספסו!
שימו לב: לגולשי EatWell הנחה מיוחדת ברכישת כרטיסים לכנס, בהקלדת קוד קופון: 1313