גספצ'ו מלפפון
-
מצרכים לגספצ'ו
- ½ כוס שמן זית
- 1/4 כוס חומץ יין אדום מיץ מחצי לימון
- 4 מלפפונים
- חצי בצל אדום
- חצי שומר טרי
- גבעול סלרי
- חופן עשבי תיבול טריים (נענע, בזיליקום, ופטרוזיליה)
- קורט מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה:
מכניסים את כל המצרכים לבלנדר בסדר הרשום ומעבדים. מתחילים במהירות נמוכה ואחר כך מעבירים למהירות גבוהה, עד שהתערובת מגיעה למרקם הרצוי.
אתם מוזמנים לקבל במתנה חוברת מתכונים מנצחים לבלנדר. הקליקו והחוברת בדרך לתיבה שלכם.