In2024_Fly
In2024_Fly

גספצ'ו אבוקדו מלפפון ונענע

גספאצו אבוקדו מלפפון ונענע של חקלאי גרנות צילום הדס ניצן

In2024_Article

מתכון קייצי ומרענן במיוחד – גספצ'ו אבוקדו, מלפפון ונענע.

 

מצרכים:

1 אבוקדו קלוף וללא גלעין

1/2 לימון סחוט למיץ

1 מלפפון קלוף

1 פרוסת לחם לבן ללא הקשה

1 שום קטן

6 עלי נענע קצוצים

1/2 כוס מים קרים

2 כפות שמן זית

קורט מלח

קורט פלפל

 

אופן ההכנה:

1. טוחנים את האבוקדו והמלפפון בעזרת בלנדר ידני לכדי מחית. מוסיפים את הלחם והשום וטוחנים.

2. מוסיפים את מיץ הלימון, שמן הזית, מעט מלח ופלפל וטוחנים שוב.

3. מוסיפים את המים תוך כדי טחינה עד קבלת מהמרקם הרצוי.

4. מוזגים לכוסות רחבות ומגישים קר. ניתן לפזר סלט קצוץ קטן מעל ולהגיש לצד מקלות מלוחים או בייגלה.

 

המתכון באדיבות חברת "חקלאי גרנות"

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו