bari14_Fly
Sunrider_Fly

“גלידת” פירות יער (טבעוני, צמחוני)

מאת: - יועצת מוסמכת לאורח חיים בריא בוגרת המכון לתזונה אינטגרטיבית ניו יורק
Nadar_IN

מתכון שווה ביותר ל”גלידה” שלא כולל חלב או סוכר. את הגלידה אוכלים מיד עם ההגשה אבל זה לוקח אולי דקה להכין. שימו לב להערה לפני ההכנה.

לגלידה –
1 פחית קרם קוקוס של ג’אמוקה / נוזל קוקוס בקרטון של חברת aroy-d
1-2 כוסות תערובת פירות יער (אני אוהבת תותים ופירות יער) קפואים
2-3 תמרים מגולענים / סילאן / מייפל

גיוונים: פירות קפואים אחרים מנגו קפוא + אננס + פסיפלורה
מנגו – נקטרינה, בננות קפואות עם חמאת בוטנים / שבבי שוקולד  וכו.

הערה חשובה לפני ההכנה – 
כדי ליצור מצב שהגלידה הזו באמת יוצאת קרמית, חייבים לקרר את נוזל הקוקוס למשך לילה, באופן הבא: את חלב הקוקוס או הנוזל מניחים ללילה בחלק הכי קר של המקרר  (אני שמה בגב המקרר) כדי ליצור מצב שהנוזל נפרד מהמוצקים. למחרת כבר יש לכם את העיקר!

הכנה – 
כשרוצים להכין פותחים את הקרטון או הקופסה. לוקחים מספר כמות כפות (תתחילו עם 2-3 כפות) מהקרם שקיררתם – החלק המוצק יותר (לא הנוזל) ומערבבים בבלנדר עם פירות יער קפואים ו 2-3 תמרים מגולענים או סילאן , לפי המתיקות שאוהבים. מערבלים את הכל בבלנדר  עד להגעה למרקם הרצוי. ניתן פשוט לשחק עם כמויות הנוזל קוקוס  / פירות / ממתיק עד שתגיעו למרקם הנכון. טעים!

צרו קשר עם גלי הנדל



    * שדות חובה




    רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו