In2024_Fly
In2024_Fly

ביסקוטי טעים ופריך

מאת: שפית עינת מזור
זמן קריאה: < 1 דקה
ביסקוטי חלומי, בלי רגשות אשם. משמח ובריא - הכל באותו ביס!

צילום: עינת מזור

PassoverFocus_IN

המרכיבים:

140 גרם קמח כוסמין או קמח ללא גלוטן

60 גרם סוכר קוקוס או 3 כפות סילאן לא ממותק

3 גרם סודה לשתייה

2 גרם מלח

80 גרם ביצים או רבע כוס + 1 כף רסק תפוחים

3גרם תמצית וניל

זסט מלימון

50 גרם אגוזי לוז עם קליפה,שלמים

50 גרם שקדים עם קליפה

25 גרם פיסטוקים שלמים

 

אופן ההכנה:

1.      במיקסר עם וו גיטרה מערבבים את היבשים (כולל זסט) במהירות איטית עד לקבלת תערובת הומוגנית.

2.      מוסיפים את הביצים/ או תפוחי עץ, השקדים, הפיסטוק ואגוזי לוז ומערבבים דקה נוספת במהירות איטית, עד שמתקבל בצק אחיד. מגלגלים לגליל.מקררים כחצי שעה. אופים 180 מעלות למשך 30-35 דקות. מקררים לחלוטין ופורסים בסכין משוננת לעובי 3-4 ס"מ.מחזירים לתנור לייבוש ל15 דק נוספות.

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו