LiveWell_Fly
Bari15_Fly

אצבעות טופו ברוטב צ'ילי

מאת: זהורית שייחי תזונאית קלינית
זמן קריאה: < 1 דקה
SmartKish_In

חומרים:

טופו קשה
שמן שומשום כהה
שמן זית / שומשום
רוטב צ'ילי מתוק

אופן הכנה:

 

לפרוס את הטופו לאצבעות
לטגן קלות את הטופו בשמן שומשום קלוי מעורב בשמן זית, לקבלת צבע מוזהב.
לזרות מעל רוטב צ'ילי מתוק ולהמשיך לבשל , תוך ערבוב , עוד מספר דקות לספיגת הטעם.
להניח על צלחת הגשה, לזרות מעל שומשום ולהגיש חם או קר. אפשר בתוספת סלט.

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו