Bari15_Fly
SmartKish_Fly

איידס (Aids)

מאת: ד"ר ג'יימס באלך (M.D) וד"ר מארק סטנגלר (N.D)
זמן קריאה: 2 דקות
המלצות לתזונה בריאה בנושא איידס מתוך "האנציקלופדיה החדשה לריפוי טבעי" בהוצאת פוקוס
Jeliat_In

כדי להפחית את הסיכון לחדירת רעלים לגוף, המזון צריך להיות נקי וטהור ככל האפשר. אם אתם מבשלים בבית בשר בקר או עוף, הפחיתו את הסיכון להרעלת מזון על ידי שמירה על משטחי עבודה נקיים ובישול בטמפרטורות גבוהות. אכלו מזון אורגני במידת האפשר. אם אין באפשרותכם לאכול מזון אורגני, הקפידו לפחות לשטוף את המזון במים טהורים כדי להיפטר מחומרי הריסוס ומרעלים אחרים.

מזונות מומלצים

אם נדבקתם בנגיף ה-HIV או חליתם באיידס, אתם חייבים לאכול מזון טוב. תזונה בסיסית וטובה כוללת ירקות טריים, זרעים, אגוזים, דגנים, פירות טריים וחלבון מבשר רזה ממקור איכותי. ככל שהנגיף ממשיך להתפשט בגופכם, אתם עלולים לגלות שתאבונכם יורד.

עליכם לנסות בכל זאת להמשיך לאכול ארוחות מזינות. כמות קלוריות מיטבית חשובה במצב זה יותר מאשר אי פעם. חלבונים חשובים במיוחד למניעת איבוד משקל ולשמירה על תפקוד תקין של המערכת החיסונית. נסו לצרוך 2 גר' חלבון לכל ק"ג משקל גוף. מי-גבינה עתירי חלבונים מאיכות טובה מסייעים להשגת מטרה זו.
לשום ולבצל יש השפעות אנטיביוטיות, כדאי לצרוך אותם בתדירות גבוהה.

כדי להלחם בנגיף ה-HIV או במחלת האיידס, אכלו ירקות ממשפחת המצליבים (ברוקולי, כרובית, כרוב, כרוב ניצנים ואחרים).
שתו כוס מים נקיים אחת לשעתיים, במהלך היום. כדי להימנע מזיהום של חיידקים או טפילים, הקפידו לוודא שהמים מגיעים ממקור טוב.

"החיידקים הטובים" במערכת העיכול שלכם מסייעים ללחימה בזיהומים. שמרו אפוא על נוכחותם באמצעות אכילת יוגורט המכיל חיידקים מקבוצת חיידקי חומצת החלב, במיוחד לקטובצילוס אצידופילוס וביפידוס. יש לכך חשיבות מיוחדת אם אתם נוטלים אנטיביוטיקה שהורגת את החיידקים "הטובים" ו"הרעים" גם יחד. אם אינכם מסוגלים לאכול יוגורט, טלו כמוסות פרוביוטיות, המכילות את חיידקי חומצת החלב.

אם נדבקתם בנגיף ה-HIV מומלץ מאוד לרכוש מכשיר יעיל לסחיטת מיצים. מיצים טריים יסייעו למערכת העיכול החלשה שלכם לספוג כמה שיותר רכיבים תזונתיים. שתו מספר כוסות של מיצים שונים מדי יום, במיוחד כאלו שמקורם בירקות ממשפחת המצליבים וכן צנון, כרוב, ירקות ירוקים (כמו עשב החיטה), ירקות עליים וגזר.

מזונות שיש להימנע מהם

אל תאכלו ביצים בלתי מבושלות, מוצרי חלב, גבינות או סיידר שלא עברו פסטור או בשר שלא בושל כהלכה. כל המוצרים הללו עלולים להכיל חיידקים מזיקים.

אצל אנשים בעלי מערכת חיסונית חלשה, עלולים חיידקים אלה לגרום להרעלת דם, שעלולה להיות בעיה בריאותית מסוכנת ופעמים רבות אף קטלנית.
הימנעו מאכילת מזון מקלוקל או מטוגן, מצריכת סוכר ומשתיית משקאות אלכוהוליים.

כל אלה מסייעים לדיכוי המערכת החיסונית שלכם וגובים מחיר יקר מהגוף כולו.
בררו כעת אם אתם סובלים מאלרגיה או מרגישות למזון כלשהו, מאחר שמצבים אלה גורמים למערכת החיסונית לתקוף את עצמה.

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו
  1. יגאל

    מומלץ לשתות מיץ על בסיס יומי מ2 עד שמונה לימונים
    ביום (כל המרבה הרי זה משובח).
    להרבות בתה שום לפחות פעם ביום.
    זה ע"פ מרפא משבט המאיה.

    מאז גם אני למדתי קצת.
    כורכום שוש קרח ,חומצה בטולינית שנמצאת בקליפת הדולב והקטלב (יש לי אם מישהו רוצה),OLEANOLIC-ACID – יש הרבה בציפורן רוזמרין,איך שכחתי מיצוי עלי זית -אנטי וירלי חזק מאוד.
    הנה רשימה מהאתר של ד"ר דיוק לגבי כל החומרים שפעילים בתחום.
    מה שחשוב להבין שאפשר להרפא גם מאייד כמו מכל מחלה בעזרת הטבע (ולא בעזרת רעלים שמופצים ע"י שרלטנים ).

    Chemicals with Antihiv Activity

    (+)-CATECHIN EC50=4 ug/ml
    AJOENE
    ALPHITOLIC-ACID EC50=20 ug/ml IC50=4 ug/ml
    AMENTOFLAVONE IC50=119 ug/ml IC97=200 ug/ml
    APIGENIN IC50=143 ug/ml IC72=200 ug/ml
    ARCTIGENIN IC65=0.27 uM IC85=0.5 uM
    BAICALEIN
    BAICALIN
    BAICALIN-A
    BETULIN 6.1 uM
    BETULINIC-ACID 14.8 uM EC50=2.0 ug/ml IC50=6.5 ug/ml
    CAFFEIC-ACID EC50=200 ug/ml
    CARNOSOL
    CARNOSOLIC-ACID IC90=0.32 ug/ml
    CASTANOSPERMINE
    CHICORIC-ACID
    CHLOROGENIC-ACID
    CHRYSIN
    CICHORIC-ACID
    COLCHICINE EC50=0.01 uM
    CURCUMIN IC50=40 uM
    DIALLYL-DISULFIDE
    ELLAGIC-ACID IC90=200 ug/ml
    ELLAGITANNIN
    EPICATECHIN EC50=2 ug/ml
    FULVOPLUMIERIN IC50=45 ug/ml
    GALLIC-ACID
    GERANIIN
    GLYCYRRHISOFLAVONE
    GLYCYRRHIZIN 0.6 mM
    GOSSYPOL 100 uM
    HINOKIFLAVONE IC50=62 ug/ml IC90=200 ug/ml
    ISOLICOFLAVONOL 20 ug/ml
    KAEMPFEROL-3-O-GLUCOSIDE
    LICOCHALCONE-A 20 ug/ml
    LIGNIN
    LUTEOLIN
    MASLINIC-ACID IC100=18 ug/ml
    METHANOL EC50=<20 ug/ml
    MYRICETIN
    NARINGENIN IC35=200 ug/ml
    OLEANOLIC-ACID EC50=1.7 ug/ml IC50=21.8 ug/ml
    PAPAVERINE 10 ug/ml 900 mg/man/day/orl
    POLYPHENOLS
    POMOLIC-ACID EC50=1.4 ug/ml IC50=23.3 ug/ml
    PROCYANIDIN
    PROCYANIDINS
    PUNICALAGIN
    QUERCETAGETIN
    QUERCETIN
    ROSMARINIC-ACID EC50=40 ug/ml
    SELENIUM
    TANNIC-ACID IC90=200 ug/ml
    TANNIN
    TILIROSIDE
    TRACHELOGENIN IC65=0.52 uM
    URSOLIC-ACID 6.7 uM EC50=2.0 ug/ml IC50=6.5 ug/ml IC85=18 ug/ml
    ZINC