Bari15_Fly
Clalit_Fly

אבוקדו במילוי ממרח טופו

מאת: המתכון באדיבות משק ויילר
זמן קריאה: < 1 דקה
ממרח טופו בסגנון ליפטאואר – מחווה טבעונית לממרח הגבינה הסלובקי האהוב

אבוקדו במילוי ממרח טופו. צילום: Foody – נמרוד סונדרס

DietBook_In

את ממרח הטופו ניתן להגיש לצד לחם איכותי, אבל הרבה יותר מיוחד ויפה כמילוי לאבוקדו בשל.

כך גם תיהנו מכל הבריאות שבאבוקדו.

נסו ותיהנו!

למתכונים עבור ממרחי בריאות נוספים:

ממרח צ'יה להעלאת המורל

ממרח טבעוני בטעם כבד

סלט כאילו ביצים

מתכון לאבוקדו במילוי ממרח טופו

מצרכים לממרח:

חבילה של טופו רך

½ בצל סגול קטן קצוץ דק

½ כף שמן זית

2 כפיות שמן קוקוס

כפית שטוחה של פפריקה מתוקה

קורט אורגני

קורט צ'ילי

מלח לפי הטעם

להגשה:

חצאי אבוקדו מגולענים

פפריקה מתוקה

הוראות הכנה:

מערבבים את כל המצרכים לממרח, ממלאים את חצאי האבוקדו, בוזקים מעט פפריקה מתוקה מעל ומגישים.

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו