OIG_FLY_R

Powered by WP Bannerize

OIG_FLY_R

Powered by WP Bannerize

"ריזוטו" קרם שקדים ועשבי תיבול

מאת: דפי אמון VeganBari
האורז עשוי כרוב וכרובית טריים, השקדים מקולפים ביד ואפשר להחליף אותם באבוקדו.

מצרכים ל"ריזוטו" גדול:

חצי כרוב בינוני קצוץ במעבד-מזון

חצי כרובית בינונית טרייה מאוד קצוצה במעבד-מזון

חופן עשבי תיבול שאוהבים – אנחנו השתמשנו בכוסברה, נענע ובצל-ירוק

מעט צ'ילי חריף או פלפל-מתוק קצוץ

כף גרידת לימון

 

מצרכים לקרם שקדים/ אבוקדו

בלנדר (לא צריך אם משתמשים באבוקדו)

50 שקדים מושרים וקלופים / 1 אבוקדו רך ובשל

מיץ מחצי לימון גדול

1 מקל סלרי ללא עלים / מעט מלח

1 תמר מגולען

חצי כוס מים

 

אופן הכנה

בבלנדר מניחים את מרכיבי הקרם ומפעילים על עוצמה גבוהה עד קבלת קרם חלק. אם צריך מוסיפים עוד מים. טועמים ומתקנים תיבול.

*אם מכינים עם אבוקדו רך מועכים אותו ידנית עם מיץ לימון בלבד*

בקערה גדולה מניחים את הכרוב הכרובית, הירוקים, הפלפל והלימון, מוזגים מעל את הקרם שקדים/אבוקדו ומערבבים היטב.

להגשה

אנחנו פיזרנו מעט שברי שקדים מושרים וקלופים, צימוקים בהירים ונבטוטי-אלפלפא

הקרם-שקדים נשמר בצנצנת סגורה-היטב עד יומיים במקרר. לערבב עם הירקות סמוך לאכילה.

לקבלת מתכונים נוספים, טיפים וטריקים לטבעונות ואורח חיים בריא בקרו באתר של דפנה: veganbari.com

השאירו תגובה: