Thymoquin_Fly
PassoverFocus_Fly

קרקר איטלקי ללא גלוטן, בריא, טבעוני

מאת:  ענת דרור, שפית טבעית
זמן קריאה: < 1 דקה
PassoverFocus_IN

לתבנית קרקרים
מרכיבים
1 כוס קמח חומוס
1כוס מים
1 כפית מלח ים
3 כפות שמן זית כתית מעולה (בכבישה קרה)
1 כפית רוזמרין טרי קצוץ
סחיטה של מיץ לימון

הוראות
1. בקערה לשלב מים, מלח ושתי כפות שמן זית. לנפות קמח חומוס לקערה ולערבב עד לקבלת תערובת חלקה, לוודא שאין גושים. להוסיף רוזמרין ולערבב שוב.
2. לכסות ולתת לשבת בטמפרטורת החדר למשך 2-4 שעות. להוסיף כף אחת מהשמן זית שנותר ולערבב עד לקבלת תערובת חלקה.
3. לחמם מראש תנור לחום של 250 מעלות
4. לשמן קלות נייר אפייה טבעי מונח על תבנית התנור ולהעביר את תערובת הקרקרים באופן שווה.
5. לדקור חורים עם מזלג
6. לאפות 15-20 דקות או עד שמוכן ומשחים קלות בתחתית.
המלצה: להגיש עם סחיטת מיץ לימון. לחתוך לפרוסות כמו פיצה,

הערות מתכון
* לבצק לח יותר, לשימוש כתחתית לפיצה להוסיף 3 כפות שמן זית כתית לבצק לפני שהוא מתייצב וכף נוספת של שמן זית לאחר שהוא מתייצב (אופציה).

המתכון באדיבות ענת דרור, שפית טבעית; מאמנת תזונה אינטגרטיבית המשלבת תמציות פרחים ייחודיות, ניקוי רעלים ושחזור גלגולים.

 

 

תהנו ושתפו בפייס עם תיוג @anat dror

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו