קרקרים בריאים ופריכים ללא גלוטן
מאת: יעל ביבי - נטורופתית והרבליסטית קלינית, מתמקדת בשיקום הקיבה באמצעות תזונה וצמחי מרפא אצל אנשים שסובלים מכאבים בעיכול ועוד
זמן קריאה: < 1 דקה
הקרקרים הביתיים האלה הם שילוב מושלם של טעם, קלות הכנה ושלל יתרונות בריאותיים.
הם עשויים מקמח חומוס עתיר חלבון ומגוון רכיבים מזינים, ומספקים פריכות מענגת בכל ביס.
מוכנים לגלות כמה קל וכיף להכין קרקרים בריאים בבית? בואו נתחיל!
למתכוני קרקרים נוספים:
מתכון לקרקרים בריאים ופריכים ללא גלוטן
מצרכים:
כוס קמח חומוס / קמח עדשים / קמח שיבולת שועל
כוס מים
חצי כוס גרעיני חמנייה
חצי כוס גרעיני דלעת
רבע כוס זרעי פשתן
רבע כוס זרעי צ'יה
חצי כפית מלח
כף שמן זית
הוראות הכנה:
ערבבו את כל המצרכים בקערה.
השאירו 10 דקות למנוחה.
שטחו בתבנים עם נייר אפייה.
אפו בחום של 150 מעלות כ-20 דקות בתנור (השגיחו היטב שלא יישרף)
לאחר האפייה שברו בידיים את הקרקרים ואחסנו בצנצנת.