PassoverFocus_Fly
PassoverFocus_Fly

קרפצ'יו סלק מפתיע!

מאת: - סדנאות מעשיות, הרצאות מעולות ואימונים למשפחה בנושא אורח חיים בריא
PassoverFocus_IN

להזמין סלק. רגיל. שני שקל קילו. ללבוש ככפות ולקלף אותו. כמו שהוא נקי, להטביע בסיר עם המון מים, לבשל עד ריכוך. לוקח כשעה (יש זמן חברים!)

את המים ניתן לשמור כדי לבשל בהם פסטה, ורודה, מהאגדות

או אורז אדום, או להכין טחינה ורדרדה.

את הסלק המקסים, לחתוך לרצועות דקות (עם גאדג'ט כלשהוא או ידני) ולהניח על צלחת עגולה גדולה, ממש כמו קרפצ'יו. לזלף שמן זית, לימון ומלח. פרמזן גם הולך. עלי מיקרו גם מעולה.  הקף בעיגול את הטעם האהוב.

למשקיענים: לקלות חופן שקדים/גרעיני חמנייה/דלעת ולפזר מעל. מעדן!!

צרו קשר עם איריס גרינשפון



    * שדות חובה




    רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו