ECO_C_Migdal
Mankai_Migdal

קערת סמוד׳י עם בננה, דובדבנים ואסאי

מאת: - הגר שפר - Eatgood

מנה אחת

מרכיבים:

חצי בננה, 4 כפות אסאי, 6 דובדבנים מגולענים, חצי כוס חלב קוקוס 18%

Mankai_Article

לקישוט: 2 דובדבנים, 6 יחידות של פטל שחור, 1 כף צ’יה, 6 חצאי אגוזי מלך מפורקים

2 כפות קוקוס קלוי ללא סוכר

אופן ההכנה:

טוחנים את הבננה, הדובדבנים, האסאי וחלב הקוקוס בבלנדר או בעזרת מעבד מזון ידני עד

שמתקבל מרקם סמיך ואחיד. מעבירים לקערה יפה ומקשטים בפסים יפים עם

פטל ודובדבנים. מפזרים מעל הפרי את הצ’יה ובמרכז הקערה מפזרים קוקוס ואגוזי מלך.

צרו קשר עם EATGOOD בע"מ



    * שדות חובה


    השאירו תגובה: