ECO_CU_FLYL
HENIG_FLYR

קיש פטריות טבעוני

צילום: אביתר ניסן

מתכון חגיגי לקיש פטריות עם בצל וגבינות טבעוניות. המתכון קל הכנה, טעים להפליא, מתאים לאירוח והגשה לצד סלט ירקות רענן.

 

מצרכים (לתבנית בקוטר 28 ס"מ):

לבצק:

3 וחצי כוסות קמח

1 שקית אבקת אפייה

2 כפיות מלח

75 גרם שמן קוקוס

1/2 כוס מים

1/2 כוס שמן

 

למלית:

2 סלסלות פטריות שמפיניון

1 פחית קרם קוקוס

3 בצלים בינוניים

4 כפות קמח

2 כפות קורנפלור

150 גרם מלוחה טבעונית "משומשו"

200 גרם צהובה טבעונית "משומשו"

קורט מלח/פלפל/אגוז מוסקט

 

אופן ההכנה:

 

המתכון באדיבות  חברת "משומשו", יצרנית הגבינות הטבעוניות ותחליפי הבשר,

השאירו תגובה: