11_flyL

Powered by WP Bannerize

SHABAT_MIG_R

Powered by WP Bannerize

צ'רשי דלעת

מאת: השף צחי בוקששתר

צילום: יורם אשהיים

ממרח נהדר ללחם. למי שיש בבית – נהדר להוסיף כאן כף לימון כבוש

 

400 גרם דלעת

1 תפוח אדמה מבושל

פיסת שורש כורכום קלוף
כף מיץ לימון

כף שמן קוקוס

כפית פפריקה מתוקה

1/4 כפית פפריקה חריפה

כפית זרעי כוסברה

 

חותכים את הדלעת לקוביות ומניחים בתבנית קטנה, כותשים את הכוסברה ומוסיפים, מוסיפים גם שמן קוקוס ואופים כ-20 דקות, עד שהדלעת רכה. במעבד מזון מעבדים לממרח עם שאר החומרים, או כותשים בכלי להכנת פירה. טועמים, לפעמים צריך להוסיף קצת מלח. מצננים ומצננים. יותר טעים למחרת.

 

טעים עם: כוס עדשים כתומות, שטופות ומבושלות לגמרי שטוחנים עם הדלעת.

השאירו תגובה: